clientrawdaily.txt

Aloittaja ARu, perjantai, 28.01.2011, 17:54

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

ARu


Snowi

En osaa sanoa mikä ongelma on, mutta ehdottaisin kuitenkin olla avaamatta uusia aiheita vaikka vastausta ei ole tullutkaan. Kannattaa myös asetella otsikko tarkasti ja panostaa siihen, sillä kukaan ei pysty tietämään mitä clientrawdaily.txt otsikolla haetaan ja mikä on ongelma, varsinkaan kun viestistäsi ei itse ongelma selviä. Muutenkin kannattaa selailla foorumia läpi, josko oma kysymys sopisi jo jonkun valmiiksi perustetun aiheen alle, eikä automaattisesti avata uutta.

ARu

Lainaus käyttäjältä: Snowi - perjantai, 28.01.2011, 18:03
Muutenkin kannattaa selailla foorumia läpi, josko oma kysymys sopisi jo jonkun valmiiksi perustetun aiheen alle, eikä automaattisesti avata uutta.

tänää katellu tältä foorumilta ja WD-Foorumilta mutta en löytänyt mitää vinkkejä, joten laitoin ton aiheen uudestaan mihin ongelma viittaa.

J.Jäntti

Lainaus käyttäjältä: ARu - perjantai, 28.01.2011, 18:40
tänää katellu tältä foorumilta ja WD-Foorumilta mutta en löytänyt mitää vinkkejä, joten laitoin ton aiheen uudestaan mihin ongelma viittaa.

Voitko tarkentaa, mitä avunpyyntösi koskee tuohon tiedostoon viitaten?
Tarvitsetko tietää, miten tuo saadaan kotisivutilaasi lähetettyä, mitä clientrawdaily.txt-tiedostossa oleva data pitää sisällään, jotta sen sisältöä voi käyttää hyödyksi johonkin vai jotain muuta?
Juha Jäntti
Foorumin ja sivuston ylläpitäjä
Finland Weather Exchange (FinWX)

http://www.finwx.net/
------------------------------------------
Ukkoskausi avattu Suomessa: --.--.2024
Ukkoskausi avattu Helsingissä: --.--.2024
-------------------------------------------
Ukkospäivälaskuri 2024; Helsinki/Viikinmäki
0 ukkospäivää.
------------------------------------------
X, FinWX:n ylläpidon ilmoitukset
------------------------------------------


weatherc

Pari perusvinkkiä WD:n ongelma-ratkaisuun:

- Käynnistä WD uudelleen
- Käynnistä kone uudelleen, joskus WD voi jäädä "jumiin" niin ettei dataa päivity tai on väärää
- Tarkista WD:n versio-listasta [b=http://www.weather-display.com/history.php]täältä[/b] löytyykö ongelmaan bugi-fixaus
- Vaikkei löytyiskään, kokeile päivittämällä tuoreimpaan versioon, vaikka olisikin sama build-numero
- Kokeile päivittää alaspäin vanhempaan versioon, kannataa aina pitää hyvin toimiva full install tallessa. Ei olisi ensimmäinen kerta kun joutuu olemaan jokusen päivityksen ajan muutama versio vanhemmalla versiolla

Lainaatänää katellu tältä foorumilta ja WD-Foorumilta mutta en löytänyt mitää vinkkejä, joten laitoin ton aiheen uudestaan mihin ongelma viittaa.
WD-foorumilla oli ihan tuoreita (tammikuusta olevia) viestejä jossa samainen ongelma oli esiintynyt, tosin ei ratkaisua ainakaan vielä löytänyt. Tämä voi voi myös tarkoittaa että varsinaista bugia ei ole vielä löydetty/korjattu ja se esiintyy vain osalla käyttjiä -> seuraa WD-foorumia odota että sellainen tulisi. Joskus ei varsinaista bugifixausta tarvita vaan se korjaantuu itsestään jokusen buildnumeron päästä.

Kannataa myös pistää viestiä enemminkin WD-foorumille koska siellä on itse Hamilton (eli WD:n tekijä) sekä mahdollisia muita samasella ongelmalla, meitä suomalaisia WD-käyttäjiä kuin ei loppujen lopuksi niiin hirveäasti ole. Myös se että Hamilton saa tiedon ongelmasta voi autaa huomattavasti ongelman ratkaisun/mahdollisen bugin löytämiseen.