Uutiset:

Ei uusia uutisia.

Main Menu

Real-time Davis VP2 Console

Aloittaja teutari, lauantai, 22.01.2011, 16:08

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

teutari

Oli hiukan kirpee tuo akkuna joten piti pikkusen tuhrata sitä.
Mitekäs tuohon vp-console.php:n täräytetään css että nuo ajax päivitykset tulis näkyviin diginumeroilla?
Näyttää olevan aika vähissä nuo digifontit missä on pieniä kirjaimia mukana mitä tuossa kuukletin.

weatherc

LainaaMitekäs tuohon vp-console.php:n täräytetään css että nuo ajax päivitykset tulis näkyviin diginumeroilla?

Tuohan on juuri se pääongelma tuossa ja ainut tapa saada ne on kuvina :)
Vaihtoehtoja on oikeastaan 2:
1. Tekee kuvat jollain javascript-muuntajalla/php-kuvalla -> hidas
2. Tekee 1000+ pientä kuvaa valmiiksi -> nopeampi

Koska mulla WAMP (eli Apache webservu + php) kotopurkilla niin laitoin samaisen numeroskriptin töihin jolla olen tehnyt nwn:än & wxsim 3in1:in numerot kun ensin hain digifontin dafont.com:sta ja näpräsin kasaan nuo reilut 1100 kuvaa jotta on skaala -50:sta 1070:iin + 10 kpl yksittäisnumeroa desimaaleille jossa pilkku edessä.

Mulla nyt ensimmäinen lukema päivittymässä AJAXilla clientrawsta jossa ulosanti on kuva aivan kuten edellisessä kuvassani ;D

teutari

Lainaus käyttäjältä: weatherc - sunnuntai, 23.01.2011, 19:41
LainaaMitekäs tuohon vp-console.php:n täräytetään css että nuo ajax päivitykset tulis näkyviin diginumeroilla?

Tuohan on juuri se pääongelma tuossa ja ainut tapa saada ne on kuvina :)

Nyt täytyy täräyttää oikein tyhmä kysymys kun oon pihalla kun kuoriämpäri noista digifonteista. :o  ::)
Eiks tuota DS-Digital fonttia pysty käyttämään vaikka se on TrueType fontti?  http://www.dafont.com/ds-digital.font

weatherc

Pystyy mutta ongelma on se ettei se löydy sivun käyttäjien koneilta, eli fonttia jota käytetään täytyy löytyä koneelta jota sivua katsellaan.
Siksi esim css-filuissa on useampi fontti määriteltynä koska esim. Linukassa ei ole välttämättä samannimisiä fontteja mitä Wintoosassa jne.

Väliaika-raportti kokeilusta, alkaa edistymään, kohta helpot tehty, aurinkolukema on väännetty 1000:ksi jotta näkee miten se toimii ;)

weatherc

Mistäköhän löytäis nuo Daviksen sääikonit? Niillähän sais tehtyä säätilaikonit..  :P ;D

weatherc

Nyt on AJAX:lla toimiva tuulensuunta-nuolikin  :P ;D  :P
Muokattu versio siitä omasta mittarista joka etusivulla

Snowi

Tuohan alkaa jo näyttämään lähes täydelliseltä kopiolta Daviksen konsolista ;D. Aivan täydellistä kopiota pistekäyrineen ja kuuikoneineen voi olla lähes mahdoton saada, mutta muuten ei lisättävää enää olisi  :). Vai onko muuten teutarin kuvassa oleva käyrä ja kuuikoni ihan toimiviakin?

weatherc

Nyt on livenäkin tähänastiset saannokset:
http://www.nordicweather.net/vp_console2.php  ;D

Taitaa teutarin ikoni/käppyrä olla siitä kuvasta mikä on taustana.
Aatos on ainakin kokeilla jotain käppyrää saada aikaseksi tuohon laatikkon, pitää vaan keksiä millä sen tekis helpoiten JpGraphilla vai Flotilla...
Ikonit olis tosiaab kova sana, ne pitäis vaan saada napattua jostain, sen jälkeenhän se ei olis vaikeata saada ne toimimaan conditionsin mukaan.

weatherc

Nyt on barotrendi-viisarikin  ;D
Se käyttää suunilleen samaa kaavaa mitä konsolikin (löysin sen Daviksen PDF:stä) joka on muuten eri mitä tuo Saratogan template käyttää.

Teoriassa olisi täysin mahdollista tehdä nuo numerot samalla systeemillä mitä nuo nuolet käyttää eli javascriptin canvasilla jolloin ei tarvis noita 1300+ kuvaa siihen, mutta...ne numerot pitäisi rakentaa alusta alkaen tyylillä "vedä linja pisteestä x,y pisteeseen xx,yy ... ja täytä"... siihen vois mennä kotvanen ennen kun on rakentanut numerot 0-9 :P

Tuo 1300 on sen verran iso luku ettei oma CoreFTP edes listaa koko kansiota dedillä.
Sekä, normi webhotellit voisi hyvinkin ruvet mussuttamaan siitä, tiedostojen lukumäärähän on yksi niistä lukemista mitä seurataan. Esim. noilla hotelleilla jotka mainostavat "rajatonta tilaa" on sen sijaan useasti tiedostojen lukumäärärajoitus joka löytyy pienellä präntillä jossain kohtaa sopparia. Samainen rajoitus oli olemassa myös vpsillä. Dedillähän tuota rajoitusta ei ole.

Idea vois myös olla se että kun laitan tuon konsolin (rajattuun) jakoon niin käyttäis nordicweatherin kuvakansiota siihen jolloin ei tarvis uppailla niitä.

Onks muuten teutari törmännyt listaan noista Daviksen ennusteista? meinaan nuohan ovat vakiolauseita ja jos ne olisi tiedossa voisi tehdä ne valmiiksi digimuodossa ;)

weatherc

Löysin Daviksen PDF:stä myös nuo säätilaikonit mutta kävi mielessä että koska niitä on kaikki 5 kpl eikä ole esim kuuta laisinkaan niin vois käyttää vaikka noita dotvoid-ikoneja jolloin saatais enemmän vaihtoehtoja, tosin ne ovat värilliset, mutta jos ne sais muunnettua tuohon samaisen sinertävään sävyyn..hmmm....