Sääasema poissa linjoilta - kunnossa taas

Aloittaja angle, sunnuntai, 31.10.2010, 23:32

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

angle

No niin. Nyt joku otti nokkiinsa kun laitoin QNAP:n talviaikaan aamupäivällä. Pywws toimii, mutta ei lähetä tiedostoja kotisivulle. Illalla kerkesin kokeilla ajaa terminaalissa Pywws:n pääskriptin ja se toimi. Sääkuvakaan ei siirry vaikka toimii ihan eri komennoilla. Kiireessä käynnistin QNAP:n uudelleen, mutta ei auttanut. Huomenna jatkuu tutkimukset.

angle

Takaisin verkossa. Vika on edelleen hämärän peitossa. Nyt tehty töistä käsin hätäkorjaus poistamalla kaaviot tuotannosta. Näin alkoi tiedot siirtyä taulukoihin ja ulkopuolisiin verkkoihin.

Sääkuvan siirtymättömyys verkkoon on myös vielä mysteeri.

angle

Selvittely aloitettu luomalla QNAP:n pywws crontab:lle loki ja virheloki. Sitten alettu lisäämään kaavioita takaisisn yksitellen. Samalla kun ensimmäinen kaavio lähti, alkoi myös sääkuvakin lähteä kotisivulle. Sitten lisäilin kaavio kerrallaan kaikki takaisin, eikä mitään nikoittelua ilmennyt.

Vähän jäi mietityttämään oliko vika missä päässä tätä tiedonsiirtoketjua ja olisiko kenties korjaantunut itsestäänkin. Semmoinen omituinen juttu tässä tuli vielä eteen. Kun katselen windows:n tiedostonhallinnalla kotisivujani ftp:n kautta niin nämä päivittyvät tiedostot on päivätty muuten oikein, mutta vuosi on 2009. Filezillalla päiväykset näkyy kuitenkin oikein.

No tulipahan tehtyä nuo lokit. Laitanpa ne tähän vähän niinkuin muistiin. Eli loppuun lisätty tuo lihavoitu osa.
.../pywws/Hourly.py -v /.../data/weather >> /haluttu kansio/cron-log.txt 2> /haluttu kansio/cron_err.txt