Uutiset:

Ei uusia uutisia.

Main Menu

Lisätty KuvaAlbumi

Aloittaja teutari, sunnuntai, 01.08.2010, 12:47

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

teutari

Lisäsin sivuille kuva-albumin jossa on hiukan enemmän kuvia tuosta 29.7.2010  sääaseman ylitse menneestä ukkosesta. ;)
Kuvat alkavat siitä hetkestä kun ensimmäiset havainnot lähestyvästä ukkosesta tehtiin ja loppuvat siihen kun viimeinen ukkosrintama lähestyy.
Kuvat on 800x600 formaatissa 29kpl niin kestää hiukan latautua.  Albumi tuolla

Snowi

Kerrassaan hienoja kuvia. Olisin toivonut näkeväni täälläkin vastaavanlaisia pilviä, mutta jouduttiin tyytymään vähän vaatimattomampiin  :)
Pitää toivoa, että tänä vuonna vielä saadaan Klaukkalaankin kunnon ukkosmyrsky. Silloin pitänee yrittää itsekin napsia kuvia pilvistä ja hyvällä tuurilla parista salamastakin.

teutari

Lainaus käyttäjältä: Snowi - sunnuntai, 01.08.2010, 23:02
Pitää toivoa, että tänä vuonna vielä saadaan Klaukkalaankin kunnon ukkosmyrsky.

Täällä pidetään ainakin peukkuja pystyssä että näin kävisi, koska kyllähän siitä jää todella hienot muistot.
Itselläni kävi todella flaksi tuon ukkosen kanssa kun vaan astui ovesta ulos käveli 40m naapurin pellolle niin siitähän sitä luonnonvoimien "näytelmää" oli hyvä seurata oli oikein aitiopaikka. ;)
Kipinähän tuosta ukkosesta jäi kytemään joten ei tiedä kun seuraava viipottaa menemään jossain lähiseudulla niin joutuukohan sitten jo hyppäämään oikein kumipyörien päälle. ;D

Lainaus käyttäjältä: Snowi - sunnuntai, 01.08.2010, 23:02
Silloin pitänee yrittää itsekin napsia kuvia pilvistä ja hyvällä tuurilla parista salamastakin.

Videokamerallahan salamoiden ikuistaminen olisi ollut helppoa (jos olisi semmoisen omistanut) mutta jos tavallisella digikameralla sen saa haarukkaan on se 10 suoritus, koska kyllä minäkin sen verran paljon "filmiä" tuhlasin enkä saanut kuin yhden ainoan kaukaisen salaman napattua..., on se vaan niin pienestä kiinni. ::)

Snowi

Lainaus käyttäjältä: teutari - maanantai, 02.08.2010, 17:55
Kipinähän tuosta ukkosesta jäi kytemään joten ei tiedä kun seuraava viipottaa menemään jossain lähiseudulla niin joutuukohan sitten jo hyppäämään oikein kumipyörien päälle. ;D

Itsekin olen monesti tänä kesänä miettinyt jos hyppäisi nelipyöräisen selkään ja lähtisi niille paikoille, joissa varmasti ukkostaa  ;D. Sen verran useasti on saanut Klaukkalasta seurata kuinka ukkospilvet menevät ohi tai syntyvät vasta Klaukkalan jälkeen.

LainaaVideokamerallahan salamoiden ikuistaminen olisi ollut helppoa (jos olisi semmoisen omistanut) mutta jos tavallisella digikameralla sen saa haarukkaan on se 10 suoritus, koska kyllä minäkin sen verran paljon "filmiä" tuhlasin enkä saanut kuin yhden ainoan kaukaisen salaman napattua..., on se vaan niin pienestä kiinni. ::)

Täälläkään ei omisteta ihan videokameraa, mutta digikamerassa on videointi mahdollisuus, joten sitä tulee välillä käytettyä. Kuvanlaatu tosin ei mikään kovin hääppöinnen ole. HD-videokamera olisi aikamoista herkkua salamoiden kuvaamiseen  :).
Digikameralla saa tosiaan napsia kuvia oikein urakalla, jos haluaa yhdenkin salaman osuvan kuvaan. Ellei sitten jatkuvasti napsi sarjalla kuvia, mutta silloin muisti on aika nopsaa täynnä  ;D