Eikös Davis ilmoita tarkkuudeksi +-1,7 hPa?
Daviksen ilmoittama tarkkuus on -+ 1.0 hPa.
Piti oikein tarkistaa ja kyllä tuo mainitsemasi Davisin ilmoittama on. Tosin kyllähän sekin selvisi, että mistä tuo muistelemani arvo on tullut. Tuollahan se:
http://www.finwx.net/forum/index.php/topic,1345.0.htmlSilloin kun enismmäistä asemaa olin asentamassa tänne Salon seudulle tein simppelisti niin että otin lähiseudun asemien (FMI & PWS) arvot suunnilleen ympyrästä Turku/Hki/Tampere ja otin siitä k-arvon ja hyvin toimisi. Silloin tosin muistaakseni oli säätyyppi aika vakaa eli eroa ei ollut paljoa niitten välillä, mutta jotain tyyliin 0.2 hPa Turun ja Hki välillä, joten laitoin sen 0.1 hPa:lla korjatun arvon asemaan. 
Tuollaista samankaltaista aikanaan tein. Tosin silloin FMI:n arvot eivät päivittyneet liian reaaliaikaisena, mutta kellonajan kerahan ne sai. Sitten tarkistaen, että mitä oma asema on silloin näyttänyt. Samaa muutaman kerran muutaman ekan viikon ajan, niin sai vähän ääripäitäkin. Ja sitten koko roskasta se parhaan tuntuinen keskiarvosäätö.
Davikseenhan kerrotaan se korkeus asetuksissa ja omassa tein niin että laitoin sen korkeuden mitä karttapaikan kartasta sain ja hvyin on toiminut. Ainakin täälläpäin karttapaikan kartasta saa ihan riittävän hyvin sen korkeuden selville (menee korkeusviiva suunnilleen talon kohdalta).
Eikä ole ainoa laite, johon menee metreissä. Oma lukunsa on sitten se, että millainen porrastus missäkin on.
Eli oma ohje olisi että seuraa pikkasen lähiasemien arvoja, ja hienosäätää tarpeen vaatiessa.
Samaa mieltä. Plus toki nuo em metrit. Sillä pääsee siihen tarkkuuteen, mitä asema pystyy näyttämään.
Jos taas haluaa viilata pilkkua noissa säädöissä, niin sitten pitäisi muun lisäksi mitata paine-ero sisä vs ulko. Painovoimainen ilmanvaihto ei isoa eroa tee, mutta koneellisella voi jo eroa syntyä.
Itseasiassa pitäisi joskus testata. Jossakin pitäisi olla riittävän tarkka paine-eromittari.