Uutiset:

Ei uusia uutisia.

Main Menu

Sääaseman sijaintitiedon nollaantuminen

Aloittaja hande, torstai, 11.02.2010, 18:42

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

hande

Cumulus 1.8.8. (881) nollaa locaatiotiedot (longitudi, latitudi) aina kun sammutan ohjelman ja käynnistän uudelleen.
(WH1080 sääasemana, Win7 käyttis.)
Niin kauan kun en sammuta softaa, pysyy tieto muistissa.

Onko kellään neuvoa miten tuo hoituisi kuntoon.

- hande

tito

#1
Ensimmäisenä tulee mieleen, että kannattais päivittää Cumulus uusimpaan versioon 1.8.9 build 912   http://www.nybbles.co.uk/downloads/beta189/CumulusSetup.exe

Katsoin vielä tuota cumuluksen "now" (etusivua) ja jotain on vialla kun koordinaattitiedot ja auringon ja kuun ajat ovat sivun alaosassa. Varmaankin päivitys korjaa asian.
Olen huomannut, että päivitykset kannattaa tehdä säännöllisesti, 1.8.9 versioon on tullut jo 21 päivitystä kahdessa kuukaudessa.

hande

#2
Ne sijaintitietojen ja muun kaman siirtyminen websivun alareunaan ei ole mikään virhe. Muutin HTML-pohjaa koska mielestäni sääaseman tärkein asia ei ole näyttää milloin kuu nousee ja laskee.

Tarkastelin tänään datatiedostoja ja cumulus ei näyttänyt päivittävän locaatiotietoja muistiin ollenkaan. Kesken testailujen tiedot yht'äkkiä kirjoittautuivat datoihin ja homma lähti pelittämään katkon jälkeenkin. En kyllä keksi miksi juuri silloin. Muutenkin tämä tuntuu sekoilevan erilaisten tiedostojen kanssa.  Silloin tällöin softa kirjoittaa datatiedot lokiin helmi10log ja toisinaan taas lokiin feb10log.
Ihan kuin tämä ei tuntuisi oikein pitävän suomenkielisestä win7:sta. Siirsin kaikki lokit ja backupit pois ja starttasin uusiksi - nyt näyttää päivittävän helmi10log:ia ainakin tällä hetkellä - saas nähdä huomenna tai seuraavan katkoksen jälkeen.

...edit (vähän myöhemmin)
Eipä tarvinnut kauaa odotella klo 22:20 näyttäisi vaihtaneen logit takaisin englanninkieliselle nimelle ja samalla on nollannut nuo lokaatiotiedotkin. Muut tiedot ovat säilyneet.
Softapäivityksen paikka...