Ratkaisu: Cumulus ei hae historiatietoja La Crosse asemalta

Aloittaja jlinna, keskiviikko, 13.01.2010, 08:56

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

jlinna

Olen taikinoinut otsikon mukaisen ongelman kanssa useampaan kertaan. Nyt löytyi viimeinkin ratkaisu:

Tarkista, että konsolin aika, päiväys ja aikavyöhyke ovat kohdillaan. Jos eivät ole, niin dataa ei haeta. Ilmeisesti sääolosuhteiden vuoksi konsoli ei aina onnistu päivittämään aikaa, ja tästä syystä aikaan tulee virheitä. Itselläni oli nyt viimeisellä kerralla vuosi vaihtunut vuodeksi 01, lisäksi aikavyöhyke oli vaihtunut omia aikojaan. Konsolissa ei näy atomikellotäsmäytyksen logoa, joten täsmäytys ei ole onnistunut. Kun säädin ajan käsin kohdilleen, niin jo alkoi data liikkua!

t. Jukka

tito

Saman jutun huomasin viimekesänä itsekin, konsolin vuosiluku oli jostain syystä vaihtunut, päivämäärä ja kelloaika oli oikein. Tällöin Cumulus oli tehnyt uuden datatiedoston tälle ajankohdalle. Sain korjattua sen muutettuani vuosiluvun oikeaksi konsoliin ja datatiedostoon, mutta aikaa meni virhettä selvitellessä ennekuin tulin katsoneeksi konsolia tarkemmin.

weatherc

Tuo on varsin kinkkinen juttu jos ei tule tarkistaneeksi välillä aikaa konsolista eikä sääohjelma osaa tarkistaa ja muuttaa sitä itse.Ainakin WD:ssä taitaa olla asetus automaattista tarkistusta varten kerran päivässä jollen ihan väärin muista.